Uansett om man kommer fra andre steder i Norge, eller fra utlandet – finnes det mange fine hoteller i Oslo. Her skal vi ta en titt på noen av dem.

Det er mange som ser etter et hotell i Oslo når de skal besøke hovedstaden vår. Amerikalinjen er et nytt designhotell som åpnet dørene sine i 2019. Hotellet har fått mye oppmerksomhet internasjonalt, og er populært blant kjendiser og bloggere. Dette er trolig det fineste hotellet i hele Oslo, og er et perfekt valgt for deg som er glad i godt design. Du finner også en førsteklasses restaurant, og en hyggelig cocktailbar på dette hotellet. Og det aller beste? Amerikalinjen er plassert snaue 100 meter fra Oslo sentralstasjon.

The Hub

Akkurat som Amerikalinjen, er det The Hub et nytt hotell i hovedstaden. Det er selveste Petter Stordalen som står bak dette hotellet, så da vet du at dette er storslått på en folkelig og moderne måte. Her finner du en fantastisk takterasse, og noen av byens beste cocktails. Restauranten har derimot fått dårlige anmeldelser i samtlige aviser, men heldigvis har Oslo mange andre knallgode restauranter som du kan besøke i stedet.

Når du reiser på budsjett

Selv om Norge og Oslo kan være dyre reisemål, finnes det heldigvis også noen rimelige alternativer for de som reiser på et stramt budsjett. La oss ta en titt på et par av dem. Citybox er et alternativ for deg som kun bryr deg om pris, men hvis det samtidig er viktig med godt design – kan Comfort Hotel Xpress Youngstorget være et bedre alternativ. Da befinner du deg også midt i smørøyet av Oslos uteliv, og har kort vei til det aller meste.

Uansett hva slags hotell du ønsker å bo på, finnes det altså noe for deg. Oslo er en fantastisk by, og byr på mange gode opplevelser for turister – uansett hva de liker eller hvor de kommer fra. Det lønner seg å velge et hotell i sentrum av byen, slik at du har kort vei til det meste – og får mest mulig ut av besøket ditt.