Romantisk ferieKoronapandemien har gjort det vanskelig å utforske nye steder, både i verden og innenlands. Nå som vaksinene rulles ut i stort antall, ser det hele heldigvis mye lysere ut, og snart kan vi reise dit vi ønsker igjen. I denne artikkelen vil vi snakke litt om reising, og da med fokus på romantiske ferier som kan være noe for deg og partneren din.

Paris

Paris er en yndet feriedestinasjon for forelskede par. En overraskelsestur kan gjøre det hele enda mer romantisk, og vi anbefaler derfor: Overrask kjæresten din og gi han eller henne et minne for livet. I Paris kan du se Eiffeltårnet, Louvre eller se Paris St. Germain spille fotballkamp på internasjonalt toppnivå. Her er det nærmest uendelig av muligheter.

Lofoten

Er du glad i turer i fjellet og å se vakre naturopplevelser? Da kan Lofoten være det perfekte reisemålet for deg. Man trenger nemlig ikke reise ut av landet for å oppleve dette. Det sørger den fantastiske norske naturen for, og Lofoten kan derfor sterkt anbefales som en flott destinasjon for sommerferien 2021. I fjor var det rekordmange som besøkte nettopp Lofoten, og det var mulig å se herlige bilder og videoer fra vakker norsk natur i en rekke kanaler på sosiale media.

Thailand

Ønsker dere å reise på en romantisk ferie langt unna? Da kan Thailand være det perfekte reisemålet. Her er mat og drikke billig, og man blir garantert møtt av imøtekommende og trivelige mennesker. Thailand har vært et yndet reisemål for norske turister i en årrekke, og så snart koronapandemien er over vil nordmenn atter en gang oppsøke denne perlen.