Langt å reise, kjedelig å vente? Ja, reiser kan både være langtekkelige og kjedelige. Det er ikke så mye å ta seg til bestandig heller. Men fra A til B må man uansett, så hva skal man ta seg til. Noen liker å bare se på mennesker som går forbi, mens andre liker å ta seg en runde i butikkene. Men hvorfor ikke ta med seg en lydbok?

Lydbok på toget

Har du glemt lektyre til togturen på 8 timer? Eller blir du litt kvalm når du konsentrerer deg om å lese boka? Med en lydbok kan du legge deg godt tilbake i setet og lukke øynene mens du får de nyeste romanene, kjente biografier og spennende dokumentarer fortalt med innlevelse fra en kjent skuespiller eller forteller.

La fortelleren ta deg med til dystopiske univers mens du ser landskapet fare forbi, eller bli underholdt av humoristiske skildringer av kjente personer til en deilig kopp kaffe. Det er bare å laste ned Storytel app på mobilen og trykke på knappen. Velg utkoblet modus for mindre interferens og bedre lydkvalitet.

Lydbok når man venter

Men man kan ofte bli sittende i en ventehall eller i transitt på flyplassen. Det kan ta tid, og man begynner å tvinne tomler for å få tiden til å gå. Med en lydbok fra Storytel har man ikke lenger noe å frykte når slike ting oppstår. Flyet kan godt bli enda noen timer forsinket.

Det er mange steder man kan bli sittende å vente. På bussholdeplassen, på legekontoret, i bilkøen, på flyplassen, på utedassen eller på fjellet når man må vente på bedre vær. Da er det kjekt å kunne sette på lydboken. Ikke bare underholdende, men også lærerikt, kunnskapssøkende og nyttig.

Lydbok på flyet

Lydbok kan også brukes på flyet. For man kan bare laste ned fortellingene og bøkene man vil høre på og sette i gang. En flytur kan ta 1 time og flere døgn. Derfor må man finne nye tidsfordriv, noe som lydboka er det beste middelet for.

Hør lydbok i flyet, på flyplassen, mellom to avganger eller på vei til utfartsstedet. Nå har du alt du trenger for å lese bøker på en helt ny og enklere måte. Besparelsen er stor.