På tross av alle terrorskremsler er det helt trygt å bestille en flyreise til den ideelle weekenden rundt om i verden. Du trenger ikke å tømme sparekontoen heller med de mange flotte destinasjonene til kampanjepriser. Med dagens lavprisbilletter og godt utvalg av bomuligheter rommer verden muligheter for enhver lommebok.

fly

Har du planer om å overraske bruden med på et aldri så lite utdrikningslag? Hva med en spaopplevelse til en av beste spadestinasjonene i Nord-Europa, nemlig i flotte Riga? Har ikke hotellet ditt eget spa, kan dere gjerne ta en dagstur på byens Espa Riga, som ligger midt i hjertet av byen, eller Taka Spa som ligger ved nasjonalteateret.

Eller book din reise til fantastiske Barcelona. Spanias hovedstad er en desidert weekend-favoritt for den som vil oppleve litt av alt på en helg. Sikre deg rom på det Gaudi-inspirerte Hotell Omm og bad i en komplett zen-tilværelse. Ønsker du å ta kveldens middag på hotellet, kan du glede deg til å velge blant retter som har fått en stjerne i Michelinguiden. Nyt middelhavsmat sammen med spansk vin, og avslutt kvelden på taket med en Marguerita i hånden og fantastisk utsikt. Med de fleste spanske mesterverk i nærheten har du god tid til å besøke hotellets nærmeste nabo, som er byens beste shoppinggate, Passei de Gracia.

Står Italia på ønskekartet, kan du fly billig til Nord-Italias ukjente perle Bergamo. Destinasjonen har en god stund stått på lista til Ryanair, og mange bruker byen som stopp på ferden videre inn i landet. Gjør som lokalbefolkningen og opplev Bergamo Alta. Middelalderbyen ligger rett ved foten av Alpene. Destinasjonen er en ny favoritt for mange, og her kan du fortsatt oppleve den typiske italienske gjestfriheten omgitt av middelalder og renessanse. Ta kabelbanen til toppen og nyt tradisjonelle italienske råvarer mens du speider utover den frodige Po-sletten.