Hvis man er ute etter en annerledes sommerferie i år, så er det mange gode alternativer å se nærmere på. Blant dem finner man seilferier som arrangeres av et selskap, slik at man slipper å ta seg av det aller meste. En slik ferie gjør virkelig at man klarer å slappe av litt ekstra, og man får også oppleve noe helt nytt og spennende.

kroatia-vann

Hvis man besøker nettsiden moresailing.no, kan man lese nærmere om deres seilturer rundt i Kroatia. For eksempel kan man lese om deres seiltur som varer i syv dager, og som tar med gjestene på en uforglemmelig reise. Fra denne seilbåten får man virkelig sett noe av det aller beste som finnes å se i Kroatia. Det er ingen tvil om at Kroatia er et land som har mye flott natur å by på, og det får man en smakebit på fra seilbåten. Både land og vann kan nytes, og solnedgangene vil trolig bli mange.

“Liker du å dykke har Mararska-rivieraen noen av Europas fineste dykkeplasser med mer enn 300 arkeologiske funn.”

Hvis man bestiller en slik tur til Kroatia, så er det godt å vite at det er mange ting som er inkludert i pakken man betaler for. Blant annet vil man få både frokost og lunsj servert på seilbåten samt drikke. Sengetøy og håndklær vil man finne på seilbåten så fort man er ombord, og man slipper å tenke på å pakke med seg dette hjemmefra. Ønsker man å lære litt mer om seiling selv, så vil man også få muligheten til å være med på et seilkurs i regi av utleieselskapet.