Mobilen gir deg både trygghet og underholdning når du er på ferie, og det kan være lurt å kjøpe litt ekstra tilbehør til den før turen starter. Her får du noen gode tips til ekstrautstyr til reisen.

For det første er det veldig lurt å beskytte mobilen under reisen. Invester i en god skjermbeskyttelse og gjerne et deksel eller etui. En rem for å feste mobilen rundt halsen eller til håndleddet er også en god idé. Det gjør det litt vanskeligere for andre å ta telefonen din, og det blir vanskeligere å miste den.

Tenk gjennom lademuligheter

Når du er på reise, er det ikke alltid like lett å lade mobilen. Da kan det være lurt å ha med en powerbank og et ekstra iPhone batteri, slik at du garantert ikke går tom for strøm når du trenger mobilen mest. En ekstra ladeledning kan også komme godtChanging,Iphone5,On,Wooden,Table med. Legg gjerne den ekstra ledningen og batteriet i håndbagasjen, slik at du kan lade mobilen selv om kofferten er forsinket eller forsvunnet.

God lyd

Enten du bruker telefonen til å ringe eller til underholdning, er det viktig å ha god lyd. Kjøp nye hodetelefoner eller kanskje en liten høyttaler. Høyttaleren passer fint når du vil dele opplevelser med dem rundt deg. Som med ladeledninger og batterier, er det smart å ha med et ekstra sett med hodetelefoner, i tilfelle du mister dem eller de går i stykker. Du kan dessuten kjøpe en splitter, som gjør det mulig å koble to sett med hodetelefoner til samme telefon.

Andre duppeditter til reisen

Det er mye som kan være praktisk å ha med seg på reisen. Hvis du reiser med barn, er et nettbrett en god løsning for å holde dem fornøyde på veien. Husk å lade opp nettbrettet og mobilen før du drar hjemmefra. Last gjerne ned spennende innhold til barna før dere drar. Dette kan være:

  • filmer
  • e-bøker
  • lydbøker
  • spill

Bærbare spillkonsoller pleier også å være populære blant de minste, og er med på å korte ned reisetiden.

Reiseelektronikk skal være med i håndbagasjen, så ikke kjøp med deg store, tunge ting som er mer plasskrevende enn nyttige. Sjekk om du trenger et adapter for å lade mobilen eller nettbrettet på hotellet ditt. Ofte trenger du det dersom du skal på ferie til et annet land.