Det heter seg at veien til mannens hjerte går gjennom magen, og selv om det kanskje ikke er så enkelt, vet de fleste kvinner hva kjæresten vil ha når de har tilbrakt mye tid sammen og kjenner hverandre godt.

Reiser er noe de fleste setter stor pris på, og her er tre kategorier av ferier du kan gi som gave til han som står deg nær:

  • Byferier
  • Charterferier
  • Strandferier

Nå når ferier kan bestilles på nett med avbetaling uten rente trenger man heller ikke å spinke og spare over lang tid.

Mange typer ferie å velge mellom, både for strandløven og urbanisten

 

Gdansk ligger en kjapp flytur unna Norge, og her er mange opplevelser siden byen er en del av et stort byområde som strekker seg opp til Gdynia lengre mot nord. Gdansk er kjent for sin vakre arkitektur og spesielle atmosfære langs de gamle bygårdene, og Gdynia har et flott havneområde. Det er også et relativt nyoppført og kjempestort kjøpesenter i Gdynia som har alt hva hjertet kan begjære, der kan han kanskje også finne noe fint han kan ta med tilbake til deg.

Kanskje noen synes det er kjekt å la kjæresten få en komplett charterferie i hånden, slik at han bare kan henge med på en timeplan som ligger fiks ferdig. Dersom mannen i ditt liv liker moro i det våte elementet er Tenerife et glimrende valg, og det er lett å finne kuppreiser dit siden det er mange restplasser som tilbys hvert år. Tenerife har nemlig to vannparker av særdeles høy kvalitet, spesielt Siam Vannpark som regnes som en av de fremste i verden, og Aqualand har et stort utvalg av spennende vannrutsjebaner. Temperaturene på Kanariøyene er behagelige året rundt, og øyene frister derfor med vannaktiviteter hele året.

Karibia og Maldivene regnes som drømmeferien for de fleste, men prisnivået er i overkant høyt for den jevne turisten. Man trenger heller ikke dra så langt fra Norge for å finne mil på mil med deilige strender, for eksempel har Latvia og Polen flere flotte stranddestinasjoner. Ventspils i Latvia og Sopot i Polen er bare et par av dem, og prisnivået er behagelig lavt i begge landene. Mer ferier her.